Ce fel de lichid turnat și cât de des?

Ce fel de lichid turnat și cât de des?

Apa din organism se întâmplă atât de natural constantă de detoxifiere, și, prin urmare, este important să se gândească la dreptul de regimul de băut, pe care organismul, ajută pentru a scăpa de toxine. Un număr mare de toxine și o varietate de metaboliți și iese din corp cu apă, transpirație și urină. Cantitatea recomandată adoptată de lichid pentru un adult este de 2,5–3 litri pe zi, la temperaturi ridicate sau efort fizic, chiar și până la cinci litri pe zi.

Lichid ar trebui să fie luate în mod continuu pe tot parcursul zilei

Unii oameni, după dieta curg lapte și produse lactate sau alimente cu conținut scăzut de grăsime nechutnají. În produsele lactate, cu toate acestea, conține calciu, care este important pentru durabilitate și de calitate a oaselor noastre, și, prin urmare, ar trebui să fie se completează din alte surse, de exemplu, cu ajutorul apelor minerale naturale.

În perioada de pierdere în greutate, nu bea băuturi dulciLichid ar trebui să fie luate în mod continuu pe tot parcursul zilei

La reducerea excesului de greutate sunt nepotrivite pentru přeslazené băuturi carbogazoase, băuturi, cola, suc de fructe, cu un pic de participarea fructe ingrediente și ceai cu gheață, care, în afară de o varietate de produse chimice ochucovadel și conservanți, contin o cantitate mare de zaharuri simple, și, prin urmare, ascunse de multe calorii, care sunt una dintre cauzele obezității.

Nesănătoase corect regimul de băut și utilizarea frecventă a přeslazených de băuturi poate duce la obezitate și, ca urmare, provoacă apetit mai mare pentru dulciuri.

Atunci când pierde în greutate, nu bea cafea, alcool, băuturi energizante și toate băuturile care conțin cafeină. Cofeina corpului inutil apelor uzate și rapidă de zahăr conținute în sânge alcool și băuturi energizante contribuie la creșterea obezității.

De ce apa este atât de importantă pentru arderea grasimilor?

De ce apa este atât de importantă pentru arderea grasimilorSă vedem ce rol joacă apa în organism. Apa constituie 70% din corpul nostru. Organele noastre în sine mai au un procent mai mare de apă. Ficatul, de exemplu, este alcătuit din 95% apă. Apa din organism este purtător de substanțe nutritive și ajută-l neutraliza. În apă se dizolvă o serie de vitamine, apa reglează noastră de temperatura corpului. Apa promazává articulații, ajută digestia și contribuie la o piele sănătoasă. Există într-adevăr o mulțime de motive de ce este apa pentru organism util. Apa joacă un rol important în fiecare reacție chimică, care au loc în celulele noastre.

Atunci când organismul nu va primi suficient de apă, încercând să păstreze ceea ce are. Rezultatul este o retenție de apă în organism. Acesta este un simplu mecanism de supraviețuire. Organismul se străduiește să păstreze cea mai mare cantitate de toate, că este de părere că, în viitor, poate avea lipsa. De îndată ce veți începe să bea în mod regulat o cantitate suficientă de apă, acesta este un semnal pentru organism, că fluxul de lichid este stabil și are o sursă de alimentare externă. Organismul incepe sa scape de apă, care până în prezent zadržovalo. Stăpânit de apă în organism are loc în principal în talie, fața și în jurul gleznelor. Această apă este eliberat, pentru că nu există mai multe motive pentru a-l ține.

Apă potabilă și hubnutíPamatujete, așa cum am scris deja, că ficatul este compus din 95% apă? Apa pentru ficat este absolut necesară. Ficatul descompun substanțele nocive și eliberează organismul de toxine. În ficat, de asemenea, salvate de vitamine solubile în grăsimi. În acest articol, cel mai important-este de a ști că apa are un impact enorm asupra metabolizaci carbohidrați, proteine și grăsimi. Ficatul este într-adevăr responsabil de păstrarea și mobilizarea acizilor grași. Având în vedere că ficatul este atât de important pentru oxidarea de grăsime, este foarte important să se mențină funcționarea lor la 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *