Cât de mult să bea apă, dacă dorim pentru a pierde in greutate rapid?

Cât de mult să bea apă, Eco Slim pentru a pierde in greutate rapid?

Dacă nu veți bea suficienta Eco Slim apa, rinichii, care este de asemenea responsabil pentru eliminarea toxinelor și a deșeurilor, nu va funcționa în mod corespunzător. În locul lor durează de ficat, și încep să lucreze la distrugerea substanțelor toxice și mai mult. Dacă ficatul trebuie să lucreze de două ori mai mult, pentru a scapa organismul de toxine, metabolizace de grăsime nu funcționează la 100%.

Chiar și o Eco Slim deshidratare poate afecta de sport exploateaza.

Eco SlimPentru a avea o cantitate suficientă de apă în organism, prin urmare, hidratat, poate Eco Slim în zaběhnutí 1,5 km însemna diferența în viteza de 30 de secunde. Este deja foarte mult, nu-i așa?

Cât de mult de apă de băut, dacă sunteți încercarea de a pierde in greutate?

Se recomandă 0,5 litri la fiecare negocierile 15 kg în greutate. În continuare nevoia de lichid are loc în funcție de situație. De exemplu. dacă este prea cald sau sportujeme, umple de lichid în cantități mari. Împreună cu pierderea de apă și la pierderea de minerale și oligoelemente, de exemplu, de potasiu, de sodiu și de magneziu.

Deși este, poate, și nu va veni peste noapte organismul vypotí o cantitate mare de apă. Din aceasta cauza, este important ca lichidul se adaugă în dimineața. Dimineața este mai bine să bea aproximativ 0,3 – 0, 7л de lichid. 60-70% din necesarul zilnic de apă ar trebui Eco Slim să bea mai mult în prima jumătate a zilei, respectiv, în prima jumătate a zilei. Apa utilizată trebuie să fie nici prea rece. În timpul zilei vom bea în principal între mese. Nu este recomandat să bea prea mult în timpul mesei. În apă se poate pentru gust, se adaugă o felie de lămâie, lămâie, portocală sau de castravete. Și acum, probabil, deja știm cu toții de ce este important să beți multă apă, pentru a face organismul ar putea pierde in greutate.

Vrei să știi că într-adevăr nu bea și că, desigur, nu în încercarea de a pierde in greutate kilogramele in plus? Am întrebat experți, pentru tine. De citit, să-ți, în cele din urmă, zadaří!

Ceea ce aveți, nu numai în timpul dieta în mod regulat în timpul zilei, bea 2,5 litri la 3 litri, este un lucru cunoscut. Și dacă în ziua sportujete sau în vreme caldă, aveți nevoie pentru a bea pentru a crește până la 4 litri pe zi. De ce este așa, dar este? “Greșit regimul de băut implică riscuri: deshidratare, aspectul de rinichi sau pietre biliare, și, de asemenea, constipație, se spune în doc. explicație și practica înțelept. Zdenek Vilikus, K. m. n “, de Asemenea, poate provoca rău funcționarea proceselor din organism, din care apoi apare oboseala și scăderea eficienței”, adaugă medicul. Că pentru a slăbi efectele!

Foamea-este, de Eco Slim, ascunse dorințe

Eco SlimÎn plus, dacă veți bea puțin sau prea puțin, veți avea, de asemenea, de multe ori senzatia de foame. Și foamea, un prieten de kilogramele in plus! “Corpul trimite un semnal că aveți nevoie să adăugați lichid, iar acest lucru este de multe ori eronat dekódujete, ca un sentiment de foame, și sunteți încercarea de a-l atrage de masă”, – subliniază explicație și Eco Slim practica înțelept. Jana Foltinová.

Astfel, este recomandat să bea un pahar de apă, după trezire, înainte de fiecare masă, și cum să te ajute în masă la locul de muncă, pentru a construi 1,5 litri sticla de apa, pentru a-ți reaminti cât de mult să bea. Dacă la masa de prânz, nu o sticlă pe jumătate goală, trebuie să pitném modul adăuga un pic. “Bruscă de întocmire a bea prea mult sarcina pe rinichi și din organism odplavuje mineralele necesare”, precizează medicul, de ce ar trebui să bea pe tot parcursul zilei.

Nu este un clișeu, de fapt de a bea funcționează

Ce altceva ar putea de apă în plus față de activitatea fizică, Eco Slim de prevenire, de oboseală și de foame de a face pentru pierderea în greutate bun? “În descompunerea țesutului adipos are loc spălarea de substanțe toxice, și prin pitného modul lor de eliminare din organism”, explică explicație și practica înțelept. Jana Faltinová și a adăugat că, în caz contrar, întotdeauna apar dureri de cap, oboseala, crampe, reducerea fizice și a activității mentale sau de deshidratare a pielii. “La fel ca un consum regulat de alimente și suficient zavodňování organismului de a preveni excesiv de retenție de grăsime, în acest sens, de apă în organism”, a adăugat medicul.

Ce să bea: “ceai tare, cafea și alcool, printre lichid nu este, deoarece organismul în apă care se încadrează”, spune medicul și a adăugat că, chiar concentrat 100% suc nu sunt pentru organism pentru a recupera etapa ideal. De multe ori îndulcite și chiar mai mult de dorit, conținutul de vitamine conțin o cantitate prea mare de energie. La fel ca băuturile acidulate, sucuri, băuturi energizante, coca-cola, dulce de apă minerală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *